Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 februarie 2012

Tarta cu sunca, branza,oua

Pentru 6 portii
           Ingrediente:
200 g macaroane nefierte
6-8 felii de bacon taiate in bucatele
2 cescute branza de burduf
2 cescute branza vaca
2 cescute crutoane (bucati de paine prajta)
1 ceapa fin tocata
1 un ardei verde gras tocat
4 oua
2 cescute lapte
1 lingurita sare
6-8 picaturi sos de ardei iute
           Mod de preparare:
I.Fierbeti macaroanele conform indicatiilor de pe pachet si lasati-le la scurs.
II.Intr-o tigaie medie rumeniti bacon-ul si apoi scoteti-l pe o farfurie. Intr-un vas mare combinati macaroanele, baconul, branzeturile, cuburile de paine, ceapa si sosul de ardei iute. Amestecati bine.
III.Intr-un castron mare, se pat albusurile pana cand se intaresc. Turnati-le in vasul cu macaroane. Amestecul se pune apoi intr-un vas termonrezistent mai intins pe raftul de jos al cuptorului la 200 de grade C.
IV.Dupa un sfert de ora, puneti vasul in raftul din mijloc al cuptorului.
V.Coaceti compozitia inca aproximativ o ora (verificati cu varful unei scobitori sau cutit daca tarta este patrunsa in mijloc: in cazul in care acestea ies curate, tarta e coapta).
Se lasa 5 minute inainte de taiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu