~4 portii
Timp de pregatire: 2min
Timp de gatit: 35 min
Preincalziti cuptorul la 200*C. Incingeti 3 linguri ulei intr-o tava pentru friptura si adaugati 500g rosii, 12 catei de usturoi necuratati de coaja, 4 ramurele de cimbru si un praf de sare si piper. Dati la cuptor timp de 30 min, scoateti si apoi serviti pe o farfurie preincalzita.
OK hai să o luăm pe capitole:
RăspundețiȘtergere1) Începutul este bun chiar dacă văd că eşti blogger din 2011.
2) Ar fi indicat câte o postare pe zi păstrează şi pentru zilele fără inspiraţie
3) NU mai amesteca reţetele (felul 1 peste desert după aia garnitură)
4) Ar fi indicat să ţii cont de anotimp, în februarie roşiile sunt puţin cam scumpe
5) Pentru o mai bună promovare a blogului îţi recomand să te înscrii pe forumuri culinare
6) NU ar strica nişte widget-uri tematice puse pe blog
7) Acum te aştept la mine pe blog să îţi spui şi tu părerea !!!