Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 februarie 2012

Cartofi dulci-acrisori

Preparare:10min.
Timp de gatit : 55 min.
Preincalziti cuptorul la 220*C. Taiati in bucati 700g cartofi. Puneti-i intr-o tava pentru friptura, impreuna cu 2 linguri ulei, asezonati. Coaceti timp de 35min.
Incingeti 1 lingura de ulei intr-o cratita, adaugati 1 ceapa taiata marunt, caliti timp de 4-5 min. Adaugati ardei iuti taiati marunt, 2 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingura paste de tomate, 2 lingurite zahar si 1 lingura sos de soia si caliti timp de 5 min. Adaugati continutul unei conserve de 400g rosii taiate marunt, 175 ml vin alb, dati focul mare silasati sa fiarba 7-8 min. Turnati peste cartofi, ornati cu patrunjel verde, taiati marunt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu